17. mai kjoler 2023

Våre fineste 17. mai kjoler!


17. mai er like rundt hjørnet og vi har samlet våre fineste kjoler til årets beste dag! Heldigvis for deg har vi allerede fått inn et stort utvalg av herlige vår- og sommerkjoler som er perfekt til 17. mai. Hva med en lang silkekjole med blomster, eller en perfekt hvit minikjole med det lille ekstra? Les videre og se perfekte 17. mai kjoler for 2023.

Korte 17. mai kjoler

Er du på utkikk etter en kort 17. mai kjole? Bli inspirert av våre favoritter her. Vi har forelsket oss helt i den nydelige Teresa Dress fra Love Lolita. Denne klassiske omslagskjolen passer perfekt til 17. mai - du finner den også i hvit. 


Blonder er alltid et sikkert valg. Vi har flere fine modeller med både kort og lang erm. En favoritt i Me & My Cousin er den utrolige Luana Mini Dress fra Ixiah. I deilig kremfarge med myke blonder og volanger er dette et sikkert valg for nasjonaldagen. 


Er du på utkikk etter en kjole med print må du utforske by Timo sine fantastiske vår- og sommerkjoler. Vi er sikker på at du finner ditt favorittprint blant det store utvalget. 


Se alle våre favoritter under!


Korte 17. mai kjoler
Teresa Dress fra Love Lolita​​

17. mai kjoler med midilengde

Er du på utkikk etter en 17. mai kjole i midilengde er dette utvalget du skal se på! Høyt på ønskelisten står den nye Aundry Lace Dress fra Ella & Il i enten marineblå eller hvit. Den perfekte kjolen til 17. mai med søte sløyfer på skuldrene. 


For en enklere, men perfekt 17. mai kjole må du se på de lange ettersittende kjolene fra Ganni, eller en enkel satengkjole med spagettistropper fra Rotate eller Holzweiler. 


Er du på utkikk etter en mer statement kjole, eller en kjole med print må du se på de fantastiske kjolene fra by Timo eller Rotate.


Se hele utvalget under!

17. mai kjoler med midilengde
Aundrey Lace Dress​​ fra Ella & Il

Lange 17. mai kjoler

Maxikjolen er en klassiker til 17. mai. Velg en i blonder eller fint print for den store dagen. En kjole som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, er den nye Broderie Anglaise Shirt Dress fra by Timo i rødt print, med belte midjen. Denne gir oss det romantiske og vintage uttrykket vi leter etter i en 17. mai kjole. 


For en enklere, men romantisk stil har vi våre fantastiske Mathilda Maxi Dress fra Love Lolita med tynne skulderstropper og langt skjørt med volum. Du finner den i både hvit og blå. 


For en mer elegant stil må du se på våre lange silkesateng-kjoler fra by Malina og Love Lolita. Disse kjolene legger seg fantastisk og er helt klart noen av våre aller fineste kjoler til 17. mai. 


Du finner alle kjolene under!

Lang 17. mai kjole
Broderie Anglaise Shirt Dress fra by Timo​​