Dunjakker fra Holzweiler

Lengre dunkåpe eller kort pufferjakke? Dette er årets dunjakker fra holzweiler

Temperaturen synker og dagene blir mørkere. Vi forbereder oss på vinter, og hva er vel viktigere enn å sikre seg årets dunjakke? Dunjakker fra Holzweiler har lenge vært en bestselger hos oss - og av god grunn. I denne bloggen forteller vi mer om hver enkelt modell, slik at du enkelt kan bestemme deg for hvilken dunjakke fra Holzweiler du skal sikre deg i år. Utforsk nye modeller og tidligere bestselgere. 

Dunjakker fra Holzweiler
Dunjakker fra Holzweiler

Besseggen Down Jacket fra Holzweiler


Besseggen er en teknisk dunjakke fra Holzweiler. Jakken har normal til oversized passform med hoftelengde. Den er fylt med 80% dun og 20% fjær. Dun- og fjærfyllet er ansvarlig og sertifisert, som vil si at ingen dyr ble skadet eller utsatt for noe form form stress under produksjonen av dunjakkene. Besseggen er sliteprøvet til -15 grader celsius, og har storm-/regnbeskyttelse der det ytre belegget i jakken granterer at produktet er vanntett, og holder en vannsøyle på 10.000 mm. Jakken har også mekanisk strekk der stoffet brukt er teknisk som sikrer fleksibilitet og holdbarhet. Det tekniske belegget fungerer som beskyttelse og anses å være mer enn nok beskyttelse mot  nordisk klima og vær. Jakkene kan vaskes i maskin og tørkes i trommel med tennisballer. 


Velg din normale størrelse i jakken. Selv om jakken er overdimensjonert er dette stilen på jakken, og dunet trenger luft for å sirkulere varmen og for å fungere optimalt. Hetten på jakken kan tas av. 


Shiny Besseggen Down Jacket 


Nyheten Shiny Besseggen fra Holzweiler er fylt med 80%/20% ansvarlig dun- og fjærfyll. Sertifisert dun brukes for å sikre deg om at ingen dyr ble skadet, og heller ikke utsatt for noe form for stress under produksjonen av dunjakker fra Holzweiler. 

Dunjakken er sliteprøvet til -15 grader celsius og slitesterk vannavstøtende (DWR) med en DWR-rate 80/10. Dette betyr at belegget vil avvika til 80% etter at jakken er vasket 10 ganger. Jakken har et tynnere belegg og lettere stoff for å gi den et mer oppblåst og voluminøst utseende. Jakken har samme ytre egenskaper som den gjengående Besseggen-modellen, med både avtakbar hette, innerlommer og snøring.  

Loen Down Jacket


Loen er normal til oversized i passformen med en lengre lengde. Dunjakken er også fylt med 80/20% ansvarlig dun. Loen Down Jacket er sliteprøvet til -15 grader celsius og har storm-/regnbeskyttelse der det ytre belegget på jakken er vanntett, og holder en vannsøyle på 10.000 mm. Stoffet brukt er et teknisk materiale som sikrer fleksibilitet og holdbarhet. Det tekniske belegget fungerer som et beskyttelseslag, og anses å være mer enn nok beskyttelse mot nordisk klima og vær. 


Jakken er ment for å være noe overdimensjonert, så vi anbefaler å velge din normale størrelse. Dunet trenger for å sirkulere varmen. Hetten kan tas av. Dersom du er på utkikk etter en lengre modell som kan brukes gjennom hele vinteren er dette den du skal velge. 


Glittertind Down Jacket


Glittertind fra Holzweiler har samme egenskaper som både Besseggen og Loen Down Jacket, men er en ultralang dunkåpe. Er du på utikk etter ultimat varme for hele kroppen er dette modellen for deg. Glittertind går til over knærne, med rett og oversized passform. Velg din normale størrelse i denne jakken for å forsikre om at varmen i dunet sirkulerer. 

Gilja Down Jacket


Nyheteren Gilja Down Jacket er en kort pufferjakke fylt med 80/20% ansvarlig dun- og fjærfyll. Jakken er temperatureffektiv til -15 grader celsius og har storm/regn beskyttelse med vannavstøtende DWR-rate på 80/10. Det betyr at belegget vil avvike til 80% etter jakken er vasket 10 ganger. Gilja Down Jacket har et tynnere belegg og lettere stoff for å gi et mer oppblåst og puffy utseende på jakken. Jakken har avtakbar hette, innerlommer og snøring. 

Steilia Down Jacket


Nyheten Steilia Down Jacket kommer i både kort og lang modell. Begge jakkene er fylt med deilig 80/20% ansvarlig dun- og fjærfyll som andre Holzweiler dunjakker. Begge Steilia dunjakker er temperatureffektive ned til -15 grader celsius og kommer med stom/ regn beskyttelse der jakken er vannavstøtende med en DWR-rate på 80/10 som vil si at belegget vil avvike til 80% etter at den er vasket 10 ganger. Disse dunjakkene er laget i et tynnere og lettere materiale som gjør den mer puffy og overdimensjonert.