Finn den perfekte julebordkjolen

Gjør deg klar for julebordsesongen med oss! Hvis du, som oss, er på utkikk etter den perfekte julebordkjolen finner du den garantert her. Hos Me & My Cousin finner du et fint utvalg av elegante og stilige julebordkjoler som stjeler alle blikk. Enten du er på utkikk etter “den lille sorte” eller noe med paljetter har vi den hos oss. 

 

Denne julebordsesongen gjelder det å sikre seg den ultimate festkjolen. Ikke gå for “less is more” når du skal sikre deg årets julebordkjole. Utforsk merker som Rotate, by Malina, byTiMo og flere for de perfekte kjolene. Vi har både korte selskapskjoler og lange elegante kjoler. Les mer og vi tipser deg om den perfekte julebordkjolen til deg!

Julebordkjoler til dame
Fine julebordkjoler til dame

På utkikk etter en ny julebordkjole? Se våre tips her.

Velourkjoler

Paljett- & glitterkjoler

En nydelig paljett- eller glitterkjole kan ikke bli feil. Gå for en lekker festkjole i glitter eller en statement paljettkjole. Hos oss finner du fine paljett- og glitterkjoler i sølv, gull og farger. Du kan aldri gå feil med glitter og paljetter til sesongens festligheter! Paljettkjolen er ikke forbeholdt nyttårsaften, men er også perfekt til julebordet. Hos oss finner du både lange og korte paljettkjoler. 


Perfekt for en hver anledning er “den lille sorte”. Enten det er den lille sorte med detaljer, eller en helt klassisk sort kjole. Pynt den opp til julebordet med fint tilbehør og smykker. Se sorte kjoler med både lang og kort erm som er perfekt til julebordet du skal på i år. 

"den lille sorte"

Julebordantrekk fra by Malina
by Malina overdel og underdel
Julebordkjole fra Envelope1976
“Den lille sorte” fra Envelope1976

Skal du pynte deg ekstra i år eller skal på et julebord der dresscoden krever en lang kjole, har vi et fint utvalg av lange julebordkjoler fra merker som Envelope1976, Gannig og byTiMo. 


Vil du ikke ha lang kjole kan du også bruke en jumpsuit som en like fin. 

Lange kjoler