Julegavetips

Julegavetips til henne


Desember og julen 2022 nærmer seg med stormskritt. Vi er allerede i november, og vi gleder oss over å se at butikker og gater har fått opp julelys og pynt. Men med julen bærer deg også med noe julestress med førjulsgaver, og julegaver som skal handles inn til alle dine nære og kjære. Vi gjør det enklere og stressfritt for deg med en stor og omfattende guide med masse julegavetips som hjelper deg i jakten på de perfekte julegavene!


Det er lurt å være tidlig ute med å planlegge årets julegaver, ellers førjulsgaver - spesielt hvis du skal sikre deg de ultimate gavene. Uansett hvem du handler til, små eller større gaver, har vi de sikre julegavetips til henne. Vi tipser deg om små oppmerksomheter, praktiske, men generøse gaver og større, luksuriøse gaver til din aller kjæreste. 

1. Små oppmeksomheter og førjulsgaver

På jakt etter mindre julegaver, eller små oppmerksomheter til førjulstiden? Her er tipsene du skal ta en titt på. Vi har samlet et perfekt utvalg med julegavetips til under 500kr, som alle trenger i hverdagen.


Det må være flere enn oss som alltid mangler sokker, men som likevel aldri tar oss tid til å kjøpe det. Derfor har vi satt sokker som vårt første julegavetips i denne guiden, som perfekt førjulsgave eller liten oppmerksomhet. Utforsk merker som Holzweiler, Polo Ralph Lauren og Läst for deilige tennissokker, flerpakket sokker og fargerike sokker som alle blir glad for å se under treet. 


Deilige kremer og lepomader er noe alle blir glad for. Spesielt på vinteren når huden er ekstra tørr. Utforsk merkene Ecoya og Suavina for komsmetiske julegavetips til henne. 


Er hun glad i deilige dufter og hjemmekos kan vi anbefale diffusere eller duftlys fra Ecoya eller Plum & Ashby. Dette er et julegavetips som aldri slår feil. Perfekt for denne sesongen har vi fått inn nye juledufter fra Plum & Ashby vi virkelig kan anbefale! 


Tidløse smykker, armebånd og ørepynt er en klassisk gave vi liker å finne under treet hvert år. Gjør det mer personlig med bokstav-coins eller anheng fra Maria Black. Finn en coin som sier noe om deg eller den du skal gi den til - Den perfekte gaven eller hva? 


Myke gaver er gøy, spesielt når det er noe du vet du får bruk for hver dag. Luer og votter er derfor et av våre beste julegavetips til henne for en liten, men herlig pakke. Utforsk merker som Jail Jam og FWSS som deilige luer, votter og pannebånd vi vil like å se under treet. 


Se hele kolleksjonen med julegavetips herSmå julegaver, julegaver til under 500kr
F.V: Jail Jam lue, Ecoya håndkrem, Juicy Couture strikk, Rotate sokker, Suavina leppepomade, Maria Black charm,Plum & Ashby Body Lotion​​

2. julegavetips til moteelskeren

Er den du kjøper til ofte den best kledde på fest, alltid sett i noe statement, og elsker trender og kule merker? Da kan et av disse plaggene være en ideell gave og et supert julegavetips til henne. 


Er hun glad i sterke farger og moderne silhuetter er Ganni et merke å starte med. Her kan du utforske fantastiske strikkeplagg og fantastiske strukturer som Gannis '3D jacquard Mini Skirt', det perfekte miniskjørtet moteelskeren behøver i klesskapet. 


Rotate 'Tina Puffer Jacket' er den perfekte ytterjakken for moteelskeren. Med sin overdimensjonerte passform og trendy fargevalg, går den rett inn i garderoben til moteelskeren. For lekre strikkeplagg, utforsk merker som Ganni og Second Female, eller Holzweiler for det ultimate skjerfet som går til ethvert vinterantrekk. 


Et klassisk valg og et godt julegavetips for denne personen kan også være en overdimensjonert strikkegenser fra Acne, som går perfekt inn i garderoben til moteelskeren, eller en trendy skinnveske fra Cala Jade vi ser overalt for tiden. 


For det ultimate tilbehøret til moteelskeren er FWSS det riktige merket, med de kjente 'Mamsen'-hattene som kommer i ulike materialer og farger, eller et par statement skinnvotter. 


Se flere julegavetips her


Eksklusive julegaver
F.V: Holzweiler skjerf, FWSS hatt, Ganni skjørt, Maria Black ringer, Cala Jade Misu, FWSS Bordeaux, Rotate Tina Puffer Jacket, FWSS hansker, Maria Black armebånd, Cala Jade veske​​ 

3. Julegavetips til sport og trening

Er hun ofte sett i treningstøy, på treningssenteret eller elsker turer i fjellet og ski på vinteren? Da er dette ultimate julegavetips til henne. 


Treningstøy fra Ella & Il er et hot julegavetips til denne personen. Med komfortable materialer og feminine silhuetter, er disse plaggene perfekt til både treningssenter og mindre turer. Utforsk tightser, shortser og overdeler i perfekte farger og fasonger for den sporty & chic henne.


For en perfekt vinter har vi det ultimate skiantrekket fra Perfect Moment eller Fusalp. Her finner du alt fra det beste tilbehøret, til perfekte skibukser og strikkgensere. Hva med en fantastisk skijakke fra Perfect Moment eller et par Moon Boots som står i stil?


Holzweiler 'Sirup Tech Caps' er er det perfekte tilbehøret til treningsantrekket, eller hverdagsantrekket. Også kan du utforske merker som Colmar og Fusalp for mer sporty capser. 


Moon Boot er kanskje det beste julegavetipset til henne, og en go-to julegave til en hver! Utforsk en stor kolleksjon med enkle varianter som 'Icon Nylon Boots black' og mer lekne modeller som 'Icon Faux Fur Boots '. 


Se alle julegavetips her

Gaver til trening og sport
F.V: Ella & Il Caroline Sports Bra, PM Headband,Perfect Moment Polar Flare Jacket,Holzweiler Sirup Tech Caps,Ella& Il Inga SportTights,Fusalp Lodge sokker,Perfect Moment Schild Sweater,Moon Boot Icon Faux Fur Boots​​

4. Julegavetips til 'The self-care queen'

Elsker hun velvære og hjemmekos, foran peisen eller avslappet i sofaen med en god bok eller serie? Da er dette den riktige julegaveguiden til henne. 


Julen er en perfekt tid for å slappe av med lukseriøst nattøy og joggesett. Derfor er et hot julegavetips å gi essensielle ting for en komfortabel romjultis og vinter. 


Deilig dufter, såper og kremer er noe en 'Self-care Queen' trenger i hjemmet. Utforsk fantastiske dufter fra Ecoya og Plum & Ashby. Spesielt ta en titt på de nye juleduftene fra Plum & Ashby, som gir juletiden en ekstra forlengelse. 


Deilig sokker og tøfler er et godt julegavetips og noe man ønsker seg året rundt. For de ultimate sokkene se etter Polo Ralph Lauren og Rotate, som er lune og ultrakomfortable. For de perfekte tøflene bør de se på UGG for flere ultimate tøfler, 'The Self-Care Queen' vil elske! 


For den ultimate hjemmekos-stilen vil vi anbefale en deilig og lukseriøs pysj fra Ella & Il, eller et deilig veloursett fra Rotate. Dette er kanskje det beste julegavetipset til hun som elsker velvære og hjemmekos.


Ta med hjemmekosen ut med et deilig og mykt skjerf fra Holzweiler, eller en lun lue fra FWSS eller Polo Ralph Lauren. 


Se alle julegavetips herPysjer og tøfler julegave
F.V:Plum & Ashby Body lotion, Holzweiler skjerf, Ella & Il pysj, UGG Tøfler, Ecoya Diffuser, Polo Ralph Lauren lue, ​​Plum & Ashby duftlys

5. Julegavetips til tilbehørelskeren

Tilbehør som vesker, belter og sko er alltid et godt julegavetips når du skal velge den perfekte julegaven til henne. 


Gode tilbehør kan gjøre et ellers grått antrekk mer pyntet, med for eksempel et klassisk belte som Róhes 'Gina Belt'. 


For et uanstrengt, men pyntet og klassisk antrekk er det perfekte tilbehøret en FWSS 'Mamsen hat' og et par hansker fra Polo Ralph Lauren. 


Når du skal velge den perfekte julegaven til tilbehørelskeren, se gjerne etter gode materialer som skinn og ull. Dette gjør tilbehøret mer tidløst, og du vet det er noe hun vil få bruk for i mange år fremover. 


Er du på utkikk etter en klassisk, men moderne skinnveske med gjennomtenkte detaljer skal du se på veskene fra Cala Jade. Dette er håndlagde vesker, som går perfekt til enhver anledning. 


Herlige designsko som skinnstøvletter fra Ganni er en fantastisk gave en tilbehørelsker ønsker seg til jul. Utforsk Ganni for både høye og lave støvletter, boots og sneakers. 


En tidløs lommebok kan aldri slå feil. Her anbefaler vi Acne sin 'Kei S Compact Zip Wallet', med glidelås og enkelt design. 


Se flere julegavetips her

Julegavetips tilbehør vesker og sko
F.V: Cala Jade Misu, Ganni Sneakers, Ganni Boots, Acne lommebok, FWSS hatt, Róhe belte, ​​Ganni veske