Nyttårskjole 2023

På jakt etter en perfekt nyttårskjole?

Nyttårskjole fra Self-Portrait
Nyttårskjole fra Self-Portrait

Paljettkjoler til nyttår

Korte kjoler til nyttår

Lange kjoler til nyttår

Andre nyttårsantrekk

Årets siste fest nærmer seg og vi planlegger antrekket for den store kvelden. Er det et antrekk du virkelig skal gå all in med, så er det nyttårsantrekket! Vi har samlet våre fineste nyttårskjoler og mer. 


Vi feirer med glitter og paljetter. Nyttårsaften betyr gitter og glam, enten det er en paljettkjole, eller ‘den lille sorte’ med glittrende tilbehør. Uansett hva du trives i, er vi sikker på at du finner en perfekt nyttårskjole her. Vi har fine festkjoler, julekjoler til nyttårsaften, eller lange elegante maxikjoler. 


Uansett hvor du feirer den store kvelden, har vi et antrekk som vil passe. Skal du feire nyttår på hyttetur med venner har vi fine velourkjoler eller strikkekjoler som gir litt varme. Se også paljettkjoler med lange ermer. Feirer du med en roligere middag med venner eller familie har vi for eksempel fine paljettopper, eller bluser og skjørt som er mer avslappet. Dersom nyttår feirer på byen og på dansegulvet har vi perfekte paljettkjoler. 


Uansett er det ingenting som er ‘Too much’ på nyttårsaften. Pynt opp antrekket med glitrende smykker, eller pynt deg opp i en lang og elegang maxikjole. Hos oss finner du fine nyttårskjoler fra merker som Love Lolita, Rotate, Self-Portrait, Ella & Il og flere..