Topp plagg du skal sikre deg til høst- og vintergarderoben

Når bladene skifter farge og temperaturen synker, er det på tide å fornye garderoben din for høst- og vintersesongen. Vi har samlet årets topp investeringsplagg som hever høst- og vinterstilen din denne sesongen. 


En klassisk kåpe 

En tidløs kåpe er et Must i høst- og vintergarderoben din. Velg en nøytral farge som passer til resten av klesskapet ditt. Se etter materialer som holder deg varm, og silhuetter som legger til et snev av sofistikasjon til antrekket ditt. 

Tykke strikkegensere

Et Must til høst og vinteren er en myk strikkegenser. Fra oversized høyhalser til flettestrikking, er disse genserne både moteriktige og funksjonelle. Bruk den med jeans, skjørt eller over en kjole for et Chic høst- og vinterantrekk. Se etter materialer som passer ditt bruk og formål. Utforsk blant annet tykkere mohair-gensere fra Ella & Il, eller tynnere kvaliteter fra Ganni. 

Vintersko

Med lange høst- og vintermåneder er det viktig å investere i et par gode vintersko. Boots i ulike modeller og kvaliteter er et nøkkelplagg for å holde deg varm og stilig hele vinteren. Enten du foretrekker skinnboots, Uggs eller en sneaker-variant, har vi det du er på utkikk etter. Invester i et allsidig par som komplementerer et hvert høst- og vinterantrekk. 

Tilpasset ullblazer 

En tilpasset blazer i tykkere vintermaterialer er perfekt for høst- og vintersesongen. Med den tilpassede silhuetten og korte lengden er blazeren perfekt for et hvert antrekk og hever høst- og vinterstilen din. Style den både opp og ned for kontoret eller en helgebrunsj. Utforsk utvalget vårt av ulike blazere du bør sikre deg til høst- og vintergarderoben din. 

Mørke denimjeans

Mørke jeans er et Must på høst og vinteren, og et tidløst plagg i garderoben din. En mørk jeans passer godt til nesten alt, og kan pyntes opp og ned. Kle den opp med en blazer, eller hold den avslappet med en deilig strikkegenser. Dykk inn i utvalget vårt av perfekte mørke jeans du kan sikre deg for høst- og vintersesongen. Se slanke modeller fra Lois, eller rette og avslappede modeller fra Jeanerica.  

Myke skjerf

Hold deg varm på de kjøligste dagene med et deilig skjerf i luksuriøse materialer. Dette tilbehøret holder deg ikke bare varm, men også stilig gjennom hele høst og vinteren. Se etter klassiske farger, eller mer statement farger som gir et løft til antrekket. Dykk inn i vårt utvalg av perfekte skjerf til et hvert antrekk. Se trekantskjerf fra Envelope1976, eller små ullskjerf til halsen fra Christian Aks. Eller hva med et populært stort skjerf fra Holzweiler? 


Pufferjakke

Hold deg varm og kul i hele høst og vinter med en perfekt pufferjakke fra oss. Den korte og boxy passformen gir et stilig uttrykk og kan kombineres til et hvert antrekk. Bruk den som ekstra varme over blazeren eller kombiner den med knehøye boots og miniskjørt. Utforsk vårt utvalg av pufferjakker fra merker som Holzweiler, Ganni, Moncler, og Ella & Il. 


Strikkede kjoler

Strikkede kjoler er perfekt for en blanding av komfort og stil. Invester i strikkede kjoler til vinteren for perfekte antrekk som holder deg både varm og Chic. Kombiner den med strømpebukser og boots, og du er klar for enhver høst- og vinteranledning. 


Luer og hatter

Topp høst- og vinterantrekket med en stilig lue eller hatt. Disse tilbehørene holder deg ikke bare varm, men legger også til en personlig vri på antrekket ditt. Utforsk ulike materialer, farger og fasonger fra merker som Ganni, FWSS, Rag & Bone og fler.