De beste kåpene å bruke i hele vinter

Vi kjenner allerede på det kalde vinterværet. Nå er tiden for å investere i de perfekte og essensielle kåpene og jakkene for nå og årene som kommer. Bli kjent med de ultimate og trendy omslagskåpene, shearling- og teddykåpene, oversized kåpene og puffer kåpene fra dine favorittmerker.

Beltet kåpe


En omslagskåpe med belte er et ideelt vinteralternativ som garantert holder deg varm, og som gir det perfekte hverdagsantrekket. Vi har flere kåper med belte i fantastiske materialer, farger og fasonger. Både korte og lange. Den romslige formen gir rom til en deilig strikk under for ekstra varme, samtidig som du kan fremheve midjen med beltet. 


Med denne ultimate kåpen er du klar for en hver anledning. Kombiner den med dressbukser og boots for en smart og klassisk look, et par jeans med sneakers for en avslappet, men chic look eller over en kjole med knehøye boots til fest!


Se etter merker som Róhe, Ella & Il og Ducie for de perfektene kåpene med belte. 

Kåpe med belte
Ruby Coat fra Róhe, Juliette Coat fra Ducie​​

Shearling kåpe

+ Andre teddy kåper


En tidløs jakke med et vintage preg, er den klassiske shearling kåpen. Det myke fôret gjør den essensielt for kalde vinterdager. I den holder du deg varm og comfy gjennom hele sesongen, samtidig som du gir et enkelt og effortlessy chic preg på hverdagsantrekket. 


FWSS 'Burner Teddy Short Oatmeal' er den perfekte, noe korte shearling kåpen. Kombiner den med skinnbukser, boots og et stort, tykt skjerf og du er klar for kalde vinterdager. 


Se også enklere teddy kåper i både lange og korte varianter. 

Oversized kåpe

Både lange og korte


En overdimensjonert kåpe gir umiddelbart det ultimate hverdagsantrekket. De strukturerte skuldrene og den lange silhuetten gir et uformelt, smart og tidløst uttrykk til antrekket. 


Få et kult og edgy uttrykk til hverdagsantrekket, etter ta den på til kvelden for et elegant antrekk. 


Se etter merker som Second Female, Ducie, Ella & Il og Iro for de perfekte oversized kåpene i både lange og korte fasonger. 


Kombiner jakken med lange kjoler og hæler på kvelden, og jeans og dressbukser på dagen. Fullfør looken med en turtleneck-genser og et par boots. 

Oversized kåpe
Aggie Coat fra Ducie, Essi Coat fra Second Female​​

Pufferkåpe


Når vinterkulden når, er det lite som slår en deilig og varm pufferkåpe. Kåpen er blitt et essensielt plagg i den norske garderoben. Med deilig fyll og lette materialer er den perfekt for minusgrader og er like fin i byen som den er på fjellet. 


Vi har et stort utvalg av perfekte dunjakker og puffer kåper som glir rett inn i garderoben din. Statement puffer jakker fra merker som Remain og Rotate, klassiske og feminine dunjakker fra Ella & Il og Acne, og mer tekniske dunkåper fra Holzweiler, Parajumpers og Colmar


For sesongen ser vi mye av rene nyanser, jordtoner og enkle silhuetter som passer perfekt til både hverdagsantrekket og i skibakken. 


Kombiner kåpene med dressbukser, jeans og sneakers til hverdag, eller med perfekte vintersko fra UGGs på snødager. Fullfør fjellokken med ullbukser fra Ella & Il, skibukser fra Fusalp, deilig UGGs eller Moon Boots


Få ekstra varme med en deilig chunky strikk under, eller fremhev midjen på en av Ella & Il sine dunjakker med Ella belt. Med dette beltet får du en feminin silhuett og en mer sporty look til antrekket. 

Puffer jakker
Remain Cardy PufferJacket, Ella & Il Sally Down Jacket ​​