Antrekk vi elsker fra self-portrait

I denne bloggen vil vi vise deg noen av våre favoritter fra det bestselgende merket: Self-Portrait. Men først, litt om Self-Portrait: Det London-baserte merket Self-Portrait har fanget hjertene til alle moteelskere verden over. Merket er kjent for deres delikate blonder, unike detaljer, moderne silhuetter og enestående design. Med en unik miks av femininitet og 'edge', er hvert plagg laget for perfeksjon. Plagg fra Self-Portrait er blitt et Must Have i garderoben til en hver som verdsetter høy kvalitet, eksklusivitet og enestående design.

Antrekk 1: Pink check knit

Oppgrader garderoben med 'Pink Check Knit' fra Self-Portrait. En enestående kjole med slående detaljer som utsmykkede knapper, vakkert garn vevd til en lux og flatterende silhuett. Her kombinert med søt utsmykket micro-veske i vevd skinn. Vesken er dekorert med en eksklusiv stor sløyfe dekorert med smykker. Siste finish med et par skinnsandaler fra Moncler med gulldetaljer. Se også 'Pink Check Knit' i overdel og skjørt under.

Du finner kjole, veske og sko linket under, i tillegg til jakke og skjørt i samme kvalitet. 

Antrekk 2: Blue stripe mini dress

Den ultimate sommerkjolen finner du også fra Self-Portrait. En vakker liten kjole i lett bomull, med striper som passer perfekt for norske sommerdager langs kysten eller i byen. Blue Stripe Cotton Mini Dress er som skapt for norske sommerdager, og er en kjole du kommer til å elske år etter år. Den har stive mansjetter og krage som gir kjolen et eksklusivt preg. I tillegg har den elastisk midje som gjør den komfortabel. Skjørtet er kuttet i fantastisk snitt slik at den faller flatterende nedover kroppen. 

Kjolen er her kombinert med vakre perlesmykker fra Pearl Octopuss.y og med et par skinnsandaler fra Moncler. 

Du finner alle produktene i bildene under her:

Antrekk 3: Cream Check

En 'preppy' look vil alltid være i vinden, og med dette antrekket har Self-Portrait klart å skape et ellers tidløst antrekk, moderne og trendy. Cream Check-settet kan brukes til både hverdag og fest, sammen eller alene. 


Se et moderne preg til den ellers klassiske blazeren her i en kort kuttet variant. Jakken er også detaljert med fuskepels i kragen og har store fine knapper som gir edge. 


For å gjøre antrekket enda mer spennende er jakken her kombinert med matchende skort som har det lille ekstra. Skjørtet er kort kuttet og har flatterende folder foran, shorts bak og i tillegg en 'edgy' spenne i siden for å gjøre den mer spennende. 

For å oppnå den ultimate 'Blair Waldrof' og preppy-stilen har vi her kombinert antrekket med et par klassiske ballerina-sko og en enkel sort skulderveske. 

Antrekk 4: Cream Boucle

Den lille hvite kjolen er et Must Have i garderoben, og denne lekre og eksklusive 'Cream Boucle' kjolen er like fin året rundt. For sommerens anledninger har vi kombinert kjolen med matchende clutch-veske, et par røde hæler og statement smykker. 


Cream Boucle Short Sleeve Mini Dress har en elegant kuttet hals i firkantet form, strukturerte skuldre og er pyntet med diamante-knapper. Kjolen sitter stramt i overkroppen, og er sydd for volum i skjørtet. 


Den lille clutch-vesken er blitt en signatur fra Self-Portrait og er her dekket i samme materiale som kjolen, og fullført med en lekker signatur utsmykket sløyfe. 

Antrekk 5: Blue Sequin Boucle

Et enestående blått boucle-sett detaljert med paljetter, rhinestones og mer som garantert stjeler alle blikk. Her har vi kombinert settet med statement øredobber fra Pearl Octopuss.y og for å gjøre antrekket enda mer spesielt; en trendy sølv-veske fra Ganni. 

I dette settet finner du både en genser og en jakke. Genseren har skulderputer som gir en eksklusiv og flatterende silhuett til plagget. Skjørtet har en kort a-formet passform og er dekorert med vakre diamante-knapper.

Antrekk 6: Green Boucle

Sist finner du et antrekk som garantert stjeler alle blikk, uansett hvor du går. Dette antrekket består av en eksklusiv og unik kort jakke. Jakken er dekket i et eksklusivt tweed-materiale med paljetter, kanter i diamanter og fjær rundt mansjettene. Med et matchende skjørt er du klar for en hver fest. Bruk settet sammen eller alene. 


For å toppe antrekket har vi her kombinert settet med en statement clutch-veske fra Self-Portrait og statement øredobber fra Pearl Octopuss.y