Høstens fineste strikk

Høsten er for fullt i gang, og vi gjør oss klar for en ny årstid. Nyt den kjølige høstluften i strikkeplagg som holder deg varm og kul gjennom hele sesongen. Høstmote er for mange en favoritt, og det gjenspeiles i alle de fantastiske nyhetene som har kommet inn hos oss. 


La deg inspirere av sesongens fineste strikk du bør investere i, for en ny oppgradert høstgarderobe! Se det store utvalget av nyheter fra dine favorittmerker. Les under for å oppdage en rekke av våre favoritter vi har plukket ut spesielt for deg.

Strikkegenseren

Plagget som går til alt!

Strikkegenseren er et plagg som aldri går av moten og som er super enkel å style. Velg mellom et stort utvalg av chunky strikk fra blant annet Ella & Il, perfekt kabelstrikk fra Polo Ralph Lauren og en mer edgy genser fra Ganni. 


Med den perfekte strikkegenseren har du endeløse antrekk foran deg! Kombiner den med skinnbukser, jeans eller dressbukser, skjørt med boots eller over en kjole. For å toppe hele antrekket - legg til et par kule øreringer!


Strikkegenser til dame
Polo ​​Ralph Lauren

CARDIGANS

til enhver anledning!

Cardigan-jakker er et plagg vi ser mer og mer av i motebildet, og er et plagg vi vet vi vil bruke mye fremover. En god cardigan er spesielt god i overgangsperioder, da de også kan brukes åpne og som jakker. 


Velg mellom mer klassisk cardigans fra blant annet Polo Ralph Lauren, søte og fluffy fra Ella & Il eller mer sporty fra Holzweiler!Holzweiler Cardigan til dame
Holzweiler Tine Diamond Cardigan 4.000,-​​

Strikkekjoler

Høstens fineste plagg!


En strikket kjole er et godt tilskudd til den perfekte høstgarderoben. Denne kan du style til ulike anledninger, og er perfekt for når det blir kjøligere ute! 


Kombiner kjolen med et par boots, eller hold stilen avslappet med et par sneakers. Se klassiske og søte kjoler fra Ella & Il, eller mer sexy fasonger fra Love LolitaLove Lolita Amira kjole til dame
Love Lolita Amira Midi Dress 1.800,-​​