Levering

På grunn av salgsperioden kan det påløpe noe lenger leveringstid, gjelder fra 22/06-31/07.

 

Me & My Cousin tilbyr levering med Posten Bring eller henting i en av våre butikker. Merk deg at dersom det vises til ytterligere fraktpriser enn hva som er spesifisert nedenfor, vil dette bli refundert kjøper etter at bestillingen er lagt inn.    

 

'Henting i butikk' (gratis) 

Kjøper kan velge henting i en av våre butikker. Fra bestillingen legges inn vil kjøper få en hentemelding innen 24 timer om at bestillingen er klar til henting. Merk at enkelte varer kommer fra et eksternt lager og det kan derfor påløpe noe lenger tid før kjøper mottar en hentemelding. 

 

'Pakke i postkassen' (99 kr)

Kjøper kan velge leveringsmetoden 'pakke i postkasse'. Pakken sendes da som vanlig brevpost og postbudet leverer pakken i postkassen. Mottaker varsles via SMS eller e-post når pakken er utlevert i postkassen. Denne leveringsmetoden er kun tilgjengelig for bestillinger opptil kr. 999,-. 

Under transport 

Leveringstid er 2-3 virkedager* etter at ordrebekreftelse er mottatt. 

* Det er 1-2 dager lenger leveringstid til Nord-Norge. Mottaker blir varslet om at pakken er på vei, og kan spore pakken underveis. 

Utlevering og mottak

Mottaker varsles via SMS eller e-post når pakken er utlevert i postkassen. Merk at dersom pakken ikke får plass i postkassen, vil kjøper motta et nytt varsel fra Posten Bring når pakken kan hentes på mottakers nærmeste hentested (postkontor eller Post i Butikk).   

HVA MÅ DU VITE?

For å være sikker på at kjøper får sendinger adressert til seg må postkassen være godt merket med navn og adresse og kjøper bør være registrert hos Posten på den aktuelle adressen. Vi anbefaler derfor at mottaker forsikrer seg om at postkassen er godt merket og sjekker at korrekt adresse og navn er registrert i Postens adresseregister.  

Maks vekt: 5 kg

Maks mål: Lengde maks 45 cm. Lengde + bredde + tykkelse = maks 90 cm. 

Merk at leveringsmetoden 'pakke i postkasse' sendes med færre sporingspunkter. Dersom mottaker ikke har egnet postkasse eller at postbudet av annen grunn vil kunne bli forhindret i levering, er ikke denne leveringsmetoden å anbefale grunnet færre sporingspunkter. Det vil også være vanskelig å oppdrive pakken dersom den skulle komme på avveie. Lengre leveringstid vil også kunne påløpe for denne leveringsmetoden. 

 

'Pakke til hentested' (99 kr)

Kjøper kan velge leveringsmetoden 'pakke til hentested'. Pakken sendes da med sporing til angitt utleveringssted (postkontor eller Post i Butikk). Dette er en trygg leveringsmetode grunnet god kontroll med sporing underveis og signatur ved levering. Mottaker varsles via SMS eller e-post med en hentemelding når pakken har ankommet nærmeste angitt hentested.

Under transport

Leveringstid er 1-2 virkedager til store deler av sentrale Norge etter at ordrebekreftelse er mottatt. For øvrige deler må 2-4 virkedager beregnes avhengig av strekningen. Sendingen kan spores underveis. 

Utlevering og mottak 

Mottaker får hentemelding på SMS, e-post eller i App, og kan hente pakken på sitt lokale hentested. Om pakken ikke hentes, får mottaker inntil 2 påminnelser. Hentefrist er 7 dager. 

  

'Pakke levert hjem' (139 kr)

Kjøper kan velge leveringsmetoden 'pakke levert hjem'. Leveringsmetoden gir hjemlevering til alle husstander i hele landet. Neste dag-levering i store deler av Norge og samme dag-levering til alle de største byene. Pakken sendes med sanntidssporing og SMS-varsling. 

Under transport 

1 dag leveringstid til store deler av landet. For resten av Norge på 2-3 dager beregnes, avhengig av strekning. Mottaker blir varslet med forventet leveringsdag og at pakken er på vei på SMS eller e-post. Her kan mottaker endre leveringsdag underveis og be om at pakken settes igjen på mottakers egen risiko hvis ingen er hjemme ved leveringstidspunktet. 

Utlevering og mottak 

Posten Bring leverer hjem på kveldstid 17-21 i byer og tettsteder, og mellom 08-17 til øvre steder. For levering på kveldstid vil mottaker få informasjon om estimert leveringstidspunk innen et én-timesintervall. Pakken kan følges i sanntid, og man kan gjøre valg underveis. Utleveres på døren til mottaker mot signatur. 

Merk at pakker som ikke kan leveres blir sendt til mottakers lokale Post i Butikk. 

 

Forsinkelser

I høysesong og salgsperioder kan det dessverre forekomme forsinkelser i levering. Dersom bestillingen din inneholder varer fra ulike avdelinger blir disse samlet og sendt sammen, og det kan derfor påløpe noe lenger tid før bestillingen din blir sendt fra oss. Outlet-varer sendes fra et ekstern lager og bestillinger som inneholder slike varer kan derfor ha noe forsinket forsendelse. 

Generelle retningslinjer

Vi forholder oss til Posten Bring sine generelle retningslinjer og henviser til Bring sin hjemmeside for ytterligere informasjon. Vi gjør oppmerksom på at kjøper selv står ansvarlig for å oppgi riktig adresse, e-post og telefonnummer ved bestilling. 

Korrekt varelager 

Dersom det skulle vise seg at varen ikke er tilgjengelig vil vi orientere kjøper om dette og vil få pengene refundert til samme betalingsmåte. 

Pakke på avveie

I tilfeller der en sending skulle komme på avveie eller der det foreligger manglende sporingsoppdatering, send oss en e-post med informasjon om din bestilling og vi kontakter Posten Bring for deg.