Oppdag From Future – Fransk mote i livlige farger og luksuriøs cashmere.

From Future er et fransk motemerke som på kort tid har satt sitt preg på den internasjonale moteverdenen. Grunnlagt i 2018, er merket kjent for å revitalisere klassiske stoffer, med et særlig fokus på luksuriøs cashmere. De skaper tidløse plagg som kombinerer høy kvalitet med leken fargebruk og unike mønstre, og bringer dermed ny energi til både hverdagsgarderoben og mer eksklusive anledninger.

Det som virkelig skiller From Future ut er deres visjon om å tilby førsteklasses cashmere til overkommelige priser, uten å gå på kompromiss med verken stil eller bærekraft. Merket blander tradisjonelle tekstiler med moderne design, og resultatet er plagg som balanserer mellom tidløs eleganse og en frisk, moderne vri.

I deres kolleksjoner finner du alt fra fargerike gensere og tilbehør til stilrene basisplagg, alle laget med det samme øyet for detaljer og kvalitet. 

Hvis du er ute etter klær som kombinerer komfort og luksus med en dose fargerik kreativitet, er From Future merket for deg. Utforsk deres kolleksjon eksklusivt hos Me & My Cousin og la deg inspirere av et friskt pust i klesverdenen!