Hvorfor cardigans er det ultimate plagget i garderoben

Enten den er enkel og elegant, oversized eller statement, en cardigan er det utlimate nøkkelplagget i garderoben for flere sesonger.

Cardigans
F.V Ella & Il Sophia Cardigan, Holzweiler Tine Knit Cardigan, ​​Remain Karin Cardigan

Cardigans har vært i motebildet lenge, men ikke alltid hatt den beste assosiasjonen. I løpet av de siste årene har den komfortable kneppede jakken blitt et ultimat nøkkelplagg for en sesongløs garderobe. 


En cardigan er praktisk og funksjonell, noe vi verdsetter med våre nøkkelplagg. Spesielt er den fin på høst og vinter, med skiftende temperatur fra ute og inne. Den er enkel å kle av og på, og du kan kombinere den med både lettere og tykkere plagg under.


I tillegg gir den endeløse antrekksvalg, og du kan kombinere den med så og si alt! Style den med alt fra lange kjoler, dressbukser og jeans eller skjørt.

Cardigan antrekk
June Patent Pants, Funnel Neck Coat, Terry Cardigan, ​​Chelsea Boots

For et lekent og feminint alternativ, se merker som Ella & Il og Ganni. Fra Ella & Il har vi plukket ut fantastiske og enestående cardigans med perfekte silhuetter. Se etter ‘Sophia Chunky Cardigan’ for en kort og søt variant eller ‘Irma Chunky Cardigan’ for en lengre, mer klassisk, men fluffy jakke! For et mer minimalistisk, elegant og romantisk kveldantrekk bør du utforske en av disse sammen med en lang satengkjole eller satengskjørt. Sammen med et par hæler og enkle smykker er du sikret for kvelden. 

Alternativt finner du mer elegante og klassiske, men statement cardigans fra merker som Remain og Róhe. Se etter ‘Karin Cropped Cardigan’ for den ultimate, kremfargede cardiganen med volum og riktig materiale. Dette er blitt en hverdagsfavoritt, som også er blitt brukt på byen over skinnbukser og hæler. Róhe har lenge vært den beste på klassiske, men moderne cardigans med det lille ekstra. For denne sesongen skal du se etter ‘Terry Cardigan’ med fantastisk flettemønster, riktig eksklusiv farge og perfekt silhuett for antrekk fra dag til kveld. For å gjøre en klassisk cardigan med leken, kan den kombineres med røffere materialer og toner som skinn, chunky smykker og tilbehør. 

Hvis stilen din lener seg mer mot det klassiske og tidløse, se etter merker som Polo Ralph Lauren og Remain. Du har kanskje sett den klassiske flettecardiganen? Den er tilbake, og i sesongens nydeligste farger. Vår favoritt er ‘Cardigan Long Sleeve Lovette Heather» - Grønnfargen er desidert en av våre favoritter for denne sesongen. For et enda mer enkelt og lett alternativ se etter ‘Kulia Knit Cardigan’ fra Remain. Dette er en tynnere ullcardigan som er perfekt for deg om du liker en tynnere cardigan som også gir god varme. Kombiner den gjerne med matchende 'Soleim Knit Pants' for det ultimate antrekket.

For en mer overdimensjonert og avslappet cardigan har vi de bestselgende ‘Tine Knit Cardigan’ fra Holzweiler og fargesterke alternativer fra Ganni. For en miks av disse stilene skal du se etter ‘Tine Diamond Cardigan Orange’, et unikt alternativ med den overdimensjonerte og avslappede stilen til Tine Knit, det unike diamant-strikkemønsteret, kombinert med en fantastisk og sterk oransje farge! For en mer avslappet stil er denim et godt alternative til denne type cardigan, eller dressbukser for en ultimat jobblook! 

Utforsk flere varianter