3 nøkkelplagg som hjelper deg i en hver kleskrise

Har du noen gang møtt på en kleskrise? Det har i hvert fall vi, og derfor har det vært essensielt for oss å kunne tilby deg perfekte nøkkelplagg fra dine favorittmerker. En hver kleskrise løses med ultimate nøkkelplagg, og da spesielt i overgangsperioder mellom sesongene.


Vi ser at flere av våre merker tilbyr gode nøkkelplagg som er verdt investeringen. Disse har vi plukket ut i 3 kategorier som løser din neste kleskrise, enten om det er sol, regn eller snø!



Blazeren som nøkkelplagg


Blazeren er et tidløst nøkkelplagg som aldri går av moten, takket være layering-trender og jakkens silhuett som fungerer til alle anledninger


En blazer kan gjøre et ellers grått antrekk virke mer smart og chic, et pyntet antrekk mer avslappet og alt i mellom! Den er blitt must-have i den moderne garderoben, og den mest smart-casual ytterjakken du får tak i. 


Velg mellom en mer oversized blazer, en avslappet rett eller en som går inn i midjen. Se etter print, farger eller materialer som passer ditt behov. 


For denne sesongen bruk den med et par jeans eller en slip-kjole for et uventet og elegant antrekk. 


Shop alle blazeren


Elsa Hosk blazer
Elsa Hosk, 2022​​
Harperandharley shirt
Harperandharley​​
Hailey Bieber white shirt
Hailey Bieber, 2022​​

Skjorten som nøkkelplagg


Skarp og kul, skjorten har gått fra og være et plagg du kun ser på kontoret til et essensielt plagg i en hver garderobe. Takket være dens evne til å polere et hver antrekk umiddelbart er du sikret å ikke havne i en kleskrise med det ultimate nøkkelplagget!


Skjorten kan kles opp eller ned. Bruk den løst og stilig med et par dressbukser for en perfekt smart look, eller knepp den opp og tuck den ned i et par jeans


Lek med skjortens endeløse valg, med den perfekte skjorten har du sikret deg endeløse antrekk for enhver anledning. 


Et tips er å se etter en skjorte i bomullspoplin: Da får du den perfekte crispe-looken!


Shop skjorter

Strikkegenseren som nøkkelplagg


Et plagg som lenge har vært i motebildet, og som blir din beste venn gjennom sesonger og år, er den ultimate strikkegenseren


Vi finner fantastiske strikkeplagg i FW22-kolleksjonen, som er perfekt for å dra på seg på kjølige dager. Bruk den sportslig tucket inn i jeansen for en avslappet stil, eller smart og elegant over en dressbukse med boots


Strikkegenseren har en evne til å gjøre et hvert antrekk uanstrengt og chic, og er derfor et ultimat nøkkelplagg du bør ha i garderoben. 


Et tips er å velge en nøytral og lys farge som passer inn i garderoben uansett sesong!


Shop strikkegensere


Faany Ekstrand Ganni Pullover
Fanny Ekstrand i Ganni Pullover​​