Lois jeans: finn din passform

Er du på utkikk etter en ny favorittjeans har du kommet til riktig sted. Hos oss finner du et nøye utplukket utvalg fra det spanske jeansmerket Lois. Lois sine jeans er tidløse, sesongløse og allsidige. Uansett hvilken modell og passform som blir din favoritt, er dette en jeans som du kan style til både fest og hverdag. Du finner passformer til en hver fasong, og vi hjelper deg med å finne din favoritt! Under kan du lese mer om de fantastiske buksene fra Lois. Har du flere spørsmål eller trenger med hjelp til å finne din perfekte Lois-bukse, kan du alltid kontakte vår kundeservice her

Den klassiske slengbuksen 'Raval' fra Lois


Lois har vært kjent for sin sleng siden 60-tallet. Blant slengbuksene finner du den bestselgende jeans-modellen 'Raval' fra Lois. Jeansen sitter stramt fra setet og ned, og har Lois sin signatur sleng fra kneet og ned. Det er en av de mest ikoniske modellene og du finner den i ulike materialer og farger. Blant annet finner du den bestselgende kvaliteten 'Lea Soft Black' i Raval-modellen som er et nydelig, stretchy og mykt stoff. Bruk Raval til hverdag, på kontoret, for en avslappet dag, eller til fest.  


Shop the collection

En ultimat skinnyfit finner du i 'Celia' fra Lois


Skinnyjeans er et nøkkelplagg i garderoben og kan enkelt kombineres for ulike anledninger. 'Celia' fra Lois har den perfekte skinnyfit du leter etter i en skinnyjeans. Celia er stram fra midjen og ned til ankelen og føles ut som et andre lag med hud. Celia har god stretch for ekstra komfort, men har et solid denim-utseende. Denne jeansen er tidløs og allsidig når det kommer til styling. Gjør den sexy med et par knehøye boots og en statement bluse, eller gå for en hverdags-look med sneakers og en fin strikkegenser. 


Shop the collection

Rett og klassisk silhuett med 'Malena' fra Lois


En klassisk og rett silhuett finner du i den tidløse 'Malena' fra Lois. Malena sitter høyt i livet, stramt rundt midjen og setet og rett nedover bena. Malena er en allsidig og tidløs jeans laget for en kul og uanstrengt stil! Malena er perfekt for deg som hverken liker det for stramt eller for bredt. Det er en jeans du kan putte ned i en støvlett, eller bruke utenpå et par boots. 


Shop the collection

Perfekt dressbukse med 'Silvia' fra Lois


Den endeløse jakten etter den perfekte dressbuksen er over nå når du har kommet over 'Silvia' fra Lois. Silvia er en klassisk, tidløs og flatterende dressbukse. Den har knapp- og glidelåslukking, skjulte lommer bak og beltehemper. Den sitter behagelig på med høyt liv og sitter stramt rundt midjen og setet, med en fin sleng fra over kneet og ned. Bruk den til hverdag med en skjorte og boots, eller til fest med en fin bluse og hæler. Vi elsker denne dressbuksen og sikrer oss den i alle farger! 


Shop the collection

Vid passform med 'Palazzo' fra Lois


Den perfekte 'wideflare' er blitt et nøkkelplagg i garderoben, med sitt allsidige og tidløse utseende og passform. Vi elsker 'Palazzo' fra Lois med sin komfortable passform og materiale. Palazzo sitter høyt i livet, stramt over setet, og rett fra låret og ned. Du finner palazzo i ulike vasker og farger. Bruk den til hverdag med en skjorte stappet ned i buksen, eller med en kort bluse og hæler til fest. 


Shop the collection