Julebordkjole 2022

På utkikk etter årets julebordkjole?

Julebordkjole 2022
Love Lolita kjoler f.v. Bennie Dress 2.000,-, Lalisa Dress 2.200,-​​

Langermet julebordkjole

Tiden før jul fører med seg festligheter som julebord og julefester for mange. Den store Festsesongen er rett rundt hjørnet, og om du har begynt jakten på den perfekte julebordkjolen allerede, har vi plukket ut favorittene du vil elske. 


Med kaldere temperatur under sesongen kan kjoler med lange ermer være en god løsning. Vi har et stort utvalg av julebordkjoler med lang erm, slik at du kan holde deg varm samtidig fin. 


Julebordkjole 2022
Justine Skye i kjole med lang erm ​​fra Rotate 4.100,-

Julebordkjoler med lang erm

Lang julebordkjole

Maxi- og midikjole som julebordkjole er passende hvis anledningen krever en mer formell, elegant eller ekstravagant look. Vi har et stort utvalg av midi og maxikjoler som passer perfekt inn på julens festligheter. En lekker lang kjole kan også enkelt kombineres med strømper under slik at du holder varmen i løpet av kvelden. 

Maxi og midi julebordkjole

Andre julebordkjoler

Glitter, paljettkjoler og strass hører også til rundt julen, og spesielt på julebordet. Er dette kategorien for deg bør du utforske merker som Love Lolita og Neo Noir


Kjoler med mønster kan også være spennende. Blomstermønster er ikke bare forbeholdt sommerhalvåret, men du finner mye blomsterprint på sesongenskjoler fra merker som Rotate, by Timo, Ganni og by Malina


Den lille sorte er en klassiker som alltid passer på julebord, og som kan brukes år etter år. Denne kan du kombinere på ulike måter, og du vil få endeløse antrekk! Sikre deg den perfekte lille sorte og du er sikret for alle festligheten i vinter og julen.

Julebordkjole 2022
Kjole fra Love Lolita 2.200,-​​

Paljetter og print