Hvorfor linplagg er et must i sommergarderoben

Sommeren er rett rundt hjørnet, og det er endelig tid for å oppdatere garderoben med lette og luftige sommerplagg. Et materiale du bør ha i radaren er lin. Linplagg tilbyr flere fordeler som gjør de til et must have i sommergarderoben. I dette blogginnlegget vil vi vise deg tre av våre absolutt favoritt linplagg og hvordan vi vil style de i sommer. 

Linklær Ella & Il
Ellie Linen Top 1.399,-, ​​Zoe Linen Pants 1.499,-
Linkjole by Timo
Linen mini dress 2.999,-​​

Se linskjorten sammen med et denimskjørt for en uformell look!

Sommerens Must-Have: Omfavn den uanstrengte kulheten til linskjorten.


Linskjorter er kjent for sin lette og pustende kvalitet, og er det foretrukne valget for motefrelste som søker en uanstrengt og kul estetikk. Så gjør deg klar til å omfavne sjarmen til linskjorten og oppdag hvordan du kan style den denne sesongen. 


Den løse og avslappede passformen til linskjortene tillater luft å sirkulere fritt, noe som gjør dem til det perfekte valget på varme sommerdager. Enten du utforsker en tropisk destinasjon eller nyter en avslappet brunsj med venner, vil linskjorten holde deg komfortabel og Chic. 


La oss nå dykke ned i de stilige mulighetene som linskjorten tilbyr. Med sin naturlige tekstur og avslappede silhuett utstråler skjorten en uanstrengt kulhet som er perfekt for sommersesongen. Velg en klassisk knappet linskjorte i en ren nyanse og tidløst utseende. Se for eksempel den bestselgende Livia Linen Shirt fra Ella & Il for en avslappet stil. Knyt den også i midjen for en kul og feminin passform. 


Når det kommer til styling, tilbyr linskjorten uendelige muligheter. For et avslappet helgeantrekk kan du kombinere skjorten med et fint denimskjørt, eksempelvis nyheten Denim Patchwork Skirt fra Les Coyotes De Paris, eller en klassisk denimshorts fra Lois og hvite sneakers. 


For å skape et kveldsantrekk, kan du stappe skjorten ned i et maxi silkeskjørt og legge til noen delikate gullsmykker. 


Hvis du ønsker en mer polert stil, kan du kombinere linskjorten med en lett blazer og teamet det med et par dressbukser. Dette antrekket er ideelt for en formell arbeidssituasjon eller en stilig sommerkontorlook. 

Hvordan style linskjorten
Livia Linen Shirt 1.699,-, Denim Patchwork Skirt 1.499,-, ​​ Wide Welt Chunky Buckle Flat Sandal Suede 3.199,-,

Bruk en linkjole med statement-øreringer og tilbehør for et elegant sommerantrekk

Sommerens Must-Have: Omfavn den tidløse og uanstrengte femininiteten til linkjolen. 


Linkjoler på sommeren er selve symbolet på uanstrengt eleganse! Så gjør deg klar til å heve sommerstilen din med den uimotståelige sjarmen til linkjoler og se hvordan du bør style den denne sesongen. 


Først og fremst, i den varme sommersolen blir linkjoler din beste venn, da de holder deg kjølig og komfortabel hele dagen. Linens naturlige tekstur og flytende fall gir ethvert antrekk et avslappet og sofistikert utseende, og er derfor et perfekt valg for de som søker en uanstrengt sommer stil. 


Når det gjelder styling av linkjoler, er mulighetene virkelig endeløse. For en avslappet dag-look, velg en kortermet linkjole og kombiner den med en stråveske og komfortable sandaler. For en perfekt sommerkveldslook kan du gå for en maxikjole i lin og kombinere den med et par hæler, en denimjakke, og statement smykker. 


Tilbehør spiller en viktig rolle for å fullføre antrekket med linkjolen. For en strandaktig stemning, bruk tilbehør som vevde stråvesker, espadrillos og hatter. Hvis du foretrekker et mer sofistikert utseende, velg strukturerte skinnvesker, markante belter og delikate gullsmykker. Husk å velge fottøy som komplementerer stilen til kjolen din, enten det er skinnsandaler, Havaianas eller hæler. 


Som konklusjon er linkjoler et absolutt must for sommeren på grunn av dens uanstrengte sjarm og komfort. Fra avslappede utflukter til mer formelle anledninger hever denne kjolen enkelt sommerstilen din med sin naturlige eleganse. Omfavn den avslappede sofistikasjonen til lin og eksperimenter med forskjellige silhuetter, farger og tilbehør for å uttrykke din personlige stil. Så sørg for å inkludere linkjoler i sommergarderoben din fra vårt store utvalg.

Linkjole
Mariann Linen Dress 2.999,-, Tornado Earring 1.750,-, Banner Saddle Raffia Bag 3.799,-​​

Style linbukser med en hvit tank topp og en stråhatt for en beachy vibe

Omfavn den uanstrengte elegansen til linbukser!


Når de solfylte sommerdagene nærmer seg, er det på tide å oppdatere garderoben med sommerens essensielle linplagg: linbukser.


Først og fremst, la oss snakke om den uovertrufne komforten til linbukser. Når sommervarmen er på sitt høyeste, blir lin din beste venn, lar huden puste og holder deg kjølig og avslappet. Omfavne den avslappede vibben og frihetsfølelsen i linbukser mens du går gjennom dagen, enten du rusler langs strandpromenaden eller nyter en piknik i parken.


Med sin naturlige tekstur og elegante drapering utstråler linbukser en aura av uanstrengt sjarm som er perfekt for sommersesongen. Når det gjelder styling, gir linbukser en uendelig allsidighet. For en avslappet dag ute, kombiner dem med en strøken hvit lin-skjorte og sandaler for et avslappet, men raffinert utseende. For en sømløs overgang til kvelden, bytt ut sandalene med stroppesko og legg til et statement-belte for å markere midjen. Kontrasten mellom den avslappede lin-teksturen og de polerte tilbehørene skaper en fascinerende motsetning som er både moteriktig og tiltrekkende.


For en mer elegant tilnærming kan du velge lin-culottes eller bukser med vide ben, som vi har flere av. Disse silhuettene gir ikke bare et moderne preg, men gir også en behagelig og flatterende passform for alle kroppsformer. Kombiner dem med en tettsittende singlet og en enkel blazer så har du det perfekte kontorantrekket som holder deg avkjølt gjennom lange arbeidsdager. Alternativt, for en helgebrunsj med venner, omfavn en leken bohemsk estetikk ved å kombinere buksene med vid ben med en blomstrete bluse og dekorerte sandaler. Den svevende silhuetten og linets naturlige fibre vil uten anstrengelse gi en følelse av enkel glamour.


Se et utvalgt av perfekte linbukser under. 

Linbukser
Rib Jersey Cut-Out Top 799,-, Molly Linen Pants 1.899,-, Packable Straw Fedora 2.399,-​​

Til slutt, linplagg puster og det er derfor kanskje de viktigste plaggene vi har i sommergarderoben. Linet er lett som gjør at luften trekker igjennom og gjør materialet ideelt for varme sommerdager. Stoffet tørker også fort, som gjør de praktiske for dager på stranden og til utendørsaktiviteter. På grunn av disse viktige fordelene har vi denne sesongen plukket ut et stort og variert utvalg av perfekte linplagg til sommeren. I tillegg til våre tre favoritter du fant over, har vi også en rekke perfekte linshortser, t-skjorter og mer du skal utforske.  Se flere av våre favoritter og utforsk hele linkolleksjonen vår her.