Høstjakker til dame: Sesongens fineste jakker

Omfavn høsten med stil: En guide til høstens fineste jakker

Høstjakker til dame
Høstjakker fra by Timo, Ella & Il, Christian Aks

I det bladene begynner å skifte farge og en mild kulde fyller luften, er det på tide å ønske en ny sesong og en ny garderobe velkommen. Høsten og høststilen er for mange en favoritt, og hva er vel bedre enn å starte sesongen med en ny høstjakke? 

 

I vårt utvalg av høstjakker finner du alt fra sofistikerte trenchjakker, til luksuriøse kåper, edgy skinnjakker og lette dunjakker - En høstjakke til enhver stil og smak. I denne bloggen vil vi dykke inn i vårt utvalg av høstjakker og hjelpe deg med finne din perfekte jakke blant utvalget vårt. 

Korte høstjakker

Korte jakker er selve symbolet på allsidighet når det kommer til høstmote. Med den korte lengden går den sømløst fra dag til kveld, og er derfor blitt et essensielt tilskudd til enhver høstgarderobe.

 

Korte høstjakker tilbyr akkurat nok varme uten å ofre stilen. Hos oss har vi et fantastisk utvalg av korte jakker - enten du er fan av denim, elegant skinn, klassisk blazer eller en lett dunjakke, har vi det du er på utkikk etter!

 

Skinnjakker til høsten

 

En skinnjakke er ikke bare tidløs, men legger også til en tøff edge til antrekket ditt, som den populære ‘Oversized Leather Jacket’ fra Remain. Jakken gir den ultimate høststilen som aldri går av moten. Med sin røffe sjarm og allsidige apell blander skinnjakken seg sømløst med et hvert antrekk, enten det er en uformell kombinasjon av jeans og t-skjorte eller en søt høstkjole. Du finner skinnjakken i mørkgrå og dyp brun - velg den fargen som matcher din høstestetikk. 

 

Lettdunsjakker til høsten

 

En pålitelig følgesvenn på høsten, er en lett dunjakken. Disse jakkene fra merker som Moncler, Ella & Il, og Colmar har blitt en favoritt blant de som verdsetter både komfort og stil. Dette gjenspeiles i vårt fine utvalg av lettdunsjakker fra disse merkene, som både er feminine og sporty. Med en rekke farger og stiler å velge mellom hos oss, kan du enkelt finne en lettdunsjakke som passer din personlige stil. Kast den over en strikkegenser eller t-skjorte for en avslappet dagstur eller bruk den som et lag under kåpen for ekstra varme på de kjøligste dagene. 

 

Kort trenchjakke

 

En av de mest allsidige og tidløse valgene for denne årstiden er uten tvil den korte trenchjakken. Med sitt karakteristiske snitt og evne til å tilføre et snev av eleganse til ethvert antrekk, er denne jakken et must-have for høstsesongen. Enten du skal på jobb, en avslappet kafédate eller en helgetur, kan en kort trenchjakke være din pålitelige følgesvenn. Enten du skal kombinere den med jeans og boots for en avslappet look eller over en kjole for en mer sofistikert stil, vil den korte trenchjakken være et pålitelig valg som aldri går av moten.

Høstkåper & ponchoer

 

Når temperaturen begynner å synke, er det på tide å sikre seg den ultimate høstjakken: Kåpen.  Hos oss finner du et utrolig utvalg av ponchoer, lange og korte kåper. Et mangfold av alternativer for å heve høstlooken din!

 

Korte kåper fra dag til kveld

 

En kort kåpe kan være den perfekte følgesvennen for daglige eventyr eller kvelder på byen. Enten du rusler gjennom bygatene, eller  nyter luften på fjellet. Den allsidige lengden gjør den ideell for å kombinere med jeans, skjørt eller kjoler, og skaper en uanstrengt Chic look som fanger essensen av sesongen. De korte kåpene fra Ducie for eksempel gir den ultimate uanstrengte elegansen vi leter etter i en kort kåpe. Med detaljer som shearling og pels er de perfekt til både hverdag og fest. En annen klassisk og mer avslappet kort kåpe finner du fra Ella & Il - Amira Coat har enkle detaljer og rene linjer som er perfekt for deg som liker det mer avslappet.

 

Lange kåper til høsten

 

En elegant lengre kåpe kan enkelt transformere et uformelt antrekk til en raffinert ensemble. Vi har et flott utvalg av lengre kåper, alt i fra kåper med luksuriøse detaljer, til avslappede kåper med belte og rette linjer,  eller en kåpe med dramatikk og overdimensjonert silhuett - alt til enhver smak. 

En avslappet lang kåpe i ull finner du for eksempel fra by Timo og Ella & Il, eller hva med en oversized kåpe fra Ganni eller Les Coyotes De Paris? Uansett hvilken stil du liker på kåpen, er den lange kåpen det opplagte valget for de ekstra kjølige høstdagene. Kombiner den med et skjerf og knehøye boots for en tidløs høstlook som både er praktisk og stilig.

 

Poncho til høsten

 

For et snev av bohemsk sjarm og ultimat komfort, trenger du ikke lete lenger enn vår kolleksjon av ponchoer. Enten du drikker en kopp kaffe ute i høstsolen eller vandrer rundt i bygatene, legger en poncho til et snev av rustikk sjarm til antrekket ditt. Den løse, flytende silhuetten gjør den enkel å legge leg på lag over gensere og jeans både i byen og på fjellet. Se for eksempel den stilige ponchoen fra Christian Aks med frynser og hette, eller en mer detaljert og tykk poncho fra Ella & Il.