Sesongens fineste vintersko til dame

Når temperaturen synker og snøen begynner å falle, er det på tide å ta farvel med sommersandalene og omfavne varmen til vintersko. Vinteren er lang i Norge og det der derfor viktig å investere i gode og kanskje flere vintersko som får deg gjennom kjølige dager, både ute og inne. Årets vinterskotrender fra våre merker skuffer ikke. I denne bloggen skal vi utforske vinterskoene du må ha for denne sesongen fra blant annet UGG og Moonboot. 

Vintersko fra UGG


UGGs om vinteren er et Must. Ikke bare er de utrolig komfortable, men også moteriktig. Når det gjelder vintersko, tilbyr UGG et bredt utvalg av alternativer som passer for enhver smak. Fra klassiske farger i saueskinn, til UGGs med plattformsåle eller broderier. 


UGGs har blitt et elsket moteikon. Med opprinnelse fra de solfylte strendene i Australia har disse myke skoene med sausekinnsfôr blitt en trend, og fått plass i hjertene og garderobene til moteentusiaster over hele verden. 


En av de beste egenskapene til UGG, og som gjør de til den ultimate vinterskoen er det myke sausekinnsfôret som former seg etter føttene dine. Fôret gir en luksuriøs opplevelse som ingen andre vintersko kan matche. 

Men UGG handler ikke bare om komfort på vinteren, de er også et viktig motestatement. Kombiner klassiske “UGG Classic Mini" med skreddersydde dressbukser og en blazer. Match “UGG Classic ultra mini platform” med en løs jeans og en komfortabel strikkegenser. 


UGGs har også de beste tøflene for kalde dager hjemme i stuen, eller på fjellet. Velg mellom klassiske varianter eller en tøffel med plattform som ‘W Disquette’.


UGG har kommet for å bli. De kan sømløst kombineres til et hvert hverdagsantrekk, noe som gjør de til et must i enhver garderobe. Enten du kler deg opp for en kveld ute eller holder det avslappet på en lat søndag, finnes det et par UGGs til enhver. 


Vintersko fra Moonboot


For de som setter pris på en dose avant-garde-mote med vinterskoene sine, er Moonboot merket å utforske. Moonboots er kjent for sine unike, futuristiske design som tiltrekker oppmerksomhet samtidig som de gir enestående varme og komfort. Moonboots er perfekt for et trendy vinterantrekk, enten det er skiantrekk eller vinterantrekk. Med både stil og funksjonalitet gjør Moonboot til et toppvalg for denne vintersesongen. Moonboots har vært et pålitelig valg innen vintersko i tiår, og det av god grunn. Skoene er ikke bare designet for å holde deg varm selv i de kaldeste temperaturene, men de er også blitt veldig trendy og moteriktig. 


Hos oss finner du et bredt utvalg av ulike stiler som passer enhver smak. Enten du foretrekker et klassisk utseende eller noe mer dristig og iøyenfallende. Fra den ikoniske nylon støvelen til shearling eller fuskepels. Moonboots styles ikke bare til skiantrekket. Når vinteren kommer florerer det av Moonboots kombinert med jeans, skjørt og strikkegensere over alt på Instagram og i bygatene. 


Invester i et par Moonboot-vintersko denne sesongen! Med deres motevennlige design, innovative teknologi og varme, vil du være klar til å takle hva enn vinteren har å by på. 

Når du velger vintersko, bør du tenke på allsidighet. Se etter alternativer som kan pyntes opp og ned, og kan passe ulike anledninger. Enten du skal på jobb, en uformell spasertur, eller cafébesøk, kan det å ha et par vintersko som passer til forskjellige antrekk være avgjørende. En av de viktigste grunnene til å investere i vintersko er for å holde deg varm og komfortabel på mørke og kalde dager. 


De beste vinterskoene denne sesongen finner du fra merker som UGG og Moonboot, i tillegg til andre modeller fra eksempelvis Moncler. Hos oss finner du et moteriktig utvalg av vintersko fra blant annet disse merkene. Gå inn i vinteren med selvtilitt og stil, og invester i et par perfekte vintersko. Husk å impregnere alle skoene, og velg et par som passer din personlige stil og flere typer anledninger.