Våre favoritter

Editors' Picks: 
Ukens favoritter


AW22-kolleksjonene er fylt med favoritter vi allerede har sikret oss, eller satt på ønskelisten. Herlige plagg, tilbehør og sko som gir oss akkurat den inspirasjonen vi trenger for en ny høstgarderobe. Dette er favorittene vi har samlet spesielt for deg fra denne ukens nyheter. 


Se alle favoritter


Me & My Cousin favoritter
f.v: Ganni Graphic Puff Shoulder Pullover 2.400,-, Rotate Pil Dress 5.100,-, Remain Olina Jeans 2.500,-, Acne Musubi Mini 11.000,-, Cala Jade Misu 6.000,-, Ugg Classic Mini 2.000,-,  Acne Ribbed Beanie ​​1.300,-

Pieces vi sikrer oss


Denne enkle, men endy ullgenseren fra Ganni står høyt på ønskelisten og er alt vi trenger for perfekte høstantrekk. Kombiner den med favoritter som et fargerikt Ganni-skjørt eller ton den ned med et par jeans i seilerstil fra Jeanerica. 


Cargobukser er å se overalt i motebildet. Disse fra Remain er alt vi trenger for en perfekt hverdagslook, til et kult og moderne festantrekk. Buksene er blitt favoritter i klesskapet vi kommer til å bruke mye denne sesongen.


Tiden fremover er fylt med festligheter vi ser frem mot. Denne kjolen fra Rotate er ekstravagant og over-the-top. Slipp The Main Character ut og stjel showet på din neste fest!

Acne Studios Musubi
Acne Studios Musubi ​​
Rotate AW22
Rotate AW22​​

Acne studios

Vi elsker det klassiske, elegante, men moderne utseende til Acne Musubi-veskene. Disse er tidløse og vil alltid stå i stil med trender fremover. En tidløs og subtil veske som gir noe edgy til antrekket. Acne Musubi-familien er blitt favoritter blant alle Me & My Cousin-jentene og er en investeringsveske vi aldri kommer til å gå lei.

Rotate AW22

Ikke bare er det denne kjolen som gir oss den ekstravagante looken vi trenger til festlighetene fremover. Hele AW22-kolleksjonen fra Rotate skriker fest. Slipp din indre Main Character ut og sikre deg dine beste party favoritter fra kolleksjonen.