vårens kjole-nyheter

våre fineste kjole-nyheter til 17. mai, bryllup og mer

Våren er endelig her og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Blant annet finner du nå et stort utvalg av vakre kjole-nyheter til alle vårens anledninger. I denne bloggen vil vi tipse deg om vårens kjole-nyheter slik at du kan sikre deg nyhetene før alle andre. 

Våre kjole-nyheter passer perfekt til dine kommende anledninger. Skal du pynte deg til en hagefest, et bursdagsselskap, eller trenger en ny kjole til 17. mai eller et bryllup, finner du den riktige kjolen hos oss. Les videre og bli kjent med alle våre fine kjole-nyheter.  

Se et utvalg av vårens kjole-nyheter til 17. mai

Vakre kjole-nyheter til bryllup

Se flere kjole-nyheter til vår og sommer

Kjole-nyheter til 17. mai


Er du på utkikk etter en ny 17. mai kjole finner du mange hos oss. Vi har vakre lange kjoler i blomsterprint, hvite sommerkjoler med broderier, eller korte selskapskjoler du kan bruke på den store dagen.

Lange kjoler til blomsterprint er et natrulig valg når du skal finne den perfekte 17. mai kjolen. Hos oss finner du et fint utvalg av lange blomsterkjoler i ulike silhuetter, farger og mer. Blant annet finner du den vakre Chiffon Asymmetric Dress fra byTiMo med vakre blomster, volanger og et asymmetrisk skjørt. Denne kan du pynte opp med smykker og mer. Kast over en enkel cardigan dersom du trenger mer varme.


Ensfargede kjoler til 17. mai er også et godt valg, og hos oss finner du flere av disse. Blant annet har vi hvite sommerkjoler uten print, men som har lekre detaljer som gir det lille ekstra.


Vårens kjole-nyheter til bryllup


Skal du i bryllup i vår eller sommer bør du utforske vårt utvalg av kjole-nyheter til bryllup.


Vi har et stort utvalg av fine kjoler til bryllup blant vårens nyheter. Blant annet finner du vakre lange kjoler i ulike print og silhuetter fra merker som Love Lolita, byTiMo, Malina og flere.


Se blant annet den maiske Angela Maxi Dress fra Love Lolita med volanger nedover hele. Denne er perfekt til et sommerbryllup med gullsmykker, sandaler og litt brunfarge. 


Sommerkjoler 2024


Vi begynner også å se årets sommerkjoler 2024 fra våre favorittmerker. Blant annet får du nå en sniktitt på sommerens kjole-nyheter fra merker som Envelope1976, Malina og flere. Blant annet finner du lekre maxikjoler i lette materialer som passer perfekt til varme sommerdager.