Vårgarderoben: Perfekte vårjakker til dame

På utkikk etter den perfekte vårjakken?


Endelig er vårmåneden her og vi gjør oss klar for en lettere vårgarderobe. Det første vi ser etter når vi kjenner på den deilige vårluften er en ny og fin vårjakke. Vi har plukket ut våre favoritter du bør sikre deg for våren allerede nå. Utforsk klassiske trenchkåper, tidløse blazere og lette dunjakker. 


Se alle vårjakker her

Trenchkåper til dame
Trenchcoat fra Meotine, Hailey Bieber via Vouge, Trenchcoat fra Second Female​​

En klassisk og tidløs vårjakke er trenchkåpen. Denne ser vi mye av både på våren og på høsten. Invester i en du kommer til å ta frem år etter år. For denne sesongen ser vi også denim varianter av den klassiske trenchkåpen, og kortere varianter vi elsker! 


Hos oss finner du et godt utvalg av klassiske trenchkåper til enhver smak. Se den klassiske fra Meotine eller en mer moderne fra Second Female. Se også korte varianter i klassisk canvas eller vasket denim fra Meotine. 

Vårjakken: Trenchcoats

Blazer
Blazere sett på f.v Rosie Huntington-Whiteley, Emily Ratajkowski​​, Matilda Djerf

Blazeren er et plagg vårgarderoben trenger! Det sesongløse plagget er super enkel å kombinere uansett anledning eller vær. Bruk en strikkegenser under på kjøligere dager, eller over kjole på varmere vårdager og til fest. 


Vi har fått inn så mange fine blazere du trenger i garderoben nå. Utforsk klassiske blazere fra FWSS og Neo Noir, eller farger og moderne fasonger fra Ganni. Se fantastiske linblazere med timeglassfigur fra Les Coyotes De Paris, eller mer maskuline passformer fra Holzweiler. 

Vårjakken: Blazeren

Vårjakken: Lette dunjakker

Tynne dunjakker er enkle å kombinere, og et sikkert valg når du skal velge din perfekte vårjakke. Vi har fått inn mange nye og fine modeller til enhver smak! 


Ser du etter en feminin modell du kan bruke utenpå et hvert antrekk? Se etter de klassiske tynne dunjakkene fra Ella & Il, eller en mer moderne quilt-modell fra Ganni. 


Vi har også klassiske og mer sporty modeller som er like fine utenpå hverdagsantrekket, som den er utenpå treningstøyet. Se klassiske og friske farger fra Colmar, eller den ikoniske fra Moncler.Dunjakke fra Ella & Il
Alexandra Hoang, ​​@lillehoang i dunjakke fra Ella & Il